bus auto fiets
Menu

Meedenken

Met Wonen op Dekkerswald willen we het gebied verder ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om belanghebbenden hier bij te betrekken én de kans te bieden om mee te denken.

Bekijk de film over het plan Wonen op Dekkerswald:

klik hier!

Meedenken over Wonen op Dekkerswald

Inloopbijeenkomst: woensdag 19 april 2023
Inwoners van Berg en Dal werden uitgenodigd voor de inloopbijeenkomst die woensdag 19 april plaatsvond in De Kapel van Dekkerswald. We kijken terug op een goed bezochte bijeenkomst met veel goede gesprekken en waardevolle input. Tijdens de inloopbijeenkomst werd informatie gegeven over de plannen en konden vragen worden gesteld aan vertegenwoordigers van de gemeente en de ontwikkelende partijen.

Tijdens de bijeenkomst kon ook worden aangegeven welke kansen en aandachtspunten men ziet voor Wonen op Dekkerswald. Alle input is welkom en helpt ons om de plannen te versterken. Bepaalde uitgangspunten liggen vast, bijvoorbeeld dat er woningbouw komt. Binnen deze vaststaande kaders kan worden meegedacht over de plannen.

In dit bericht lees je meer over de inloopbijeenkomst en via de buttons hieronder kun je de themapanelen bekijken die tijdens de bijeenkomst stonden opgesteld. Ook kun je hieronder de panelen bekijken waarop de uitkomsten van de bijeenkomst zijn samengevoegd en samengevat. 

 

Bekijk 

de themapanelen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Wil jij het laatste nieuws over Wonen op Dekkerswald direct in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor

de nieuwsbrief!