bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Resultaten inloopbijeenkomst | Online enquête

4 juli 2023

De afgelopen periode hebben we alle input die is opgehaald tijdens de inloopbijeenkomst van 19 april verwerkt en gebundeld.

Via onderstaande link ‘Bekijk de panelen’ kun je de resultaten bekijken. Ook kun je via een online enquête laten weten wat jij belangrijk vindt bij de ontwikkeling van Wonen op Dekkerswald en welke mogelijkheden jij ziet.

Veel betrokkenheid en ideeën
Tijdens de inloopbijeenkomst konden bezoekers hun ideeën, suggesties en aandachtspunten kwijt op themapanelen met informatie over de volgende ontwikkelthema’s: Noodzaak, Ontmoeten, Wonen, Groen, Verkeer, Duurzaamheid, Historie, Participatie & Planning en Planning & Vervolg. In totaal hebben we tijdens de inloopbijeenkomst in de Kapel van Dekkerswald ruim 200 bezoekers mogen verwelkomen. Er zijn bijna 300 post-its met input achtergelaten. Ruim 50% van de post-its bestond uit ideeën (148 stuks), gevolgd door aandachtspunten (110) en positieve feedback (32).

Samenvatting en belangrijkste uitkomsten
We willen alle bezoekers nogmaals bedanken voor hun betrokkenheid en het meedenken tijdens de inloopbijeenkomst van Wonen op Dekkerswald. De uitkomsten zijn samengevoegd en samengevat. Via de button hieronder kun je de samenvatting bekijken en zie je per thema wat de belangrijkste uitkomsten zijn.

Bekijk de panelen

Enquête: wat zijn jouw wensen en welke kansen zie jij?
Wil jij dit proces blijven volgen of zie je jezelf al heerlijk wonen op Dekkerswald? Dan zijn we benieuwd welke ideeën, kansen en aandachtspunten jij ziet of wat jouw woonwensen zijn. Daarom hebben we een enquête opgesteld. Wil je de enquête invullen, klik dan hieronder. De enquête bestaat uit maximaal 20 vragen en de resultaten helpen ons bij de verdere uitwerking van de plannen. Alvast bedankt voor jouw waardevolle feedback!

Naar de enquête

Vervolg en planning
De planning is om eind 2023 inzicht te geven in het nieuwe schetsontwerp van Wonen op Dekkerswald. Hierbij zal ook worden getoond hoe de opgehaalde ideeën en aandachtspunten zijn verwerkt in de plannen. We organiseren dan een nieuw informatie- en participatiemoment, waarbij ook weer input kan worden gegeven op het nieuwe schetsontwerp.

Zodra er meer bekend is, delen we dit via de nieuwsbrief. Naar verwachting is dit over circa 2-3 maanden. Voor nu willen we je een fijne zomer(vakantie) wensen!

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe